het eerste optreden van DIDGBASE

het eerste optreden van DIDGBASE

Toen we elkaar gevonden hadden was het zoeken, praten en uitproberen van inhoud, vorm en het theatraal omzetten van het geheel. We denken dat dit het is maar staan natuurlijk open voor feedback om daar waar nodig en of wenselijk is de boel aan te passen. Persoonlijk geniet ik erg van onze zoektocht en wat we allemaal vinden maar het optreden is een ook groot genoegen. Het is  eindelijk (ik heb heel lang gezocht naar een totaalbeleving van de dingen die ik doe) zover dat alles samenkomt in het optreden. Met deze samenstelling zal DIDGBASE zichzelf verder ontwikkelen. Zonder Bas en Charly ga ik ook verder, als beeldend kunstenaar, verhalenschrijver,  dichter en soundscapes maken. Ben zeer benieuwd naar wat ik allemaal ga tegenkomen.